HELGETOFTSORKESTER

23 FEBRUAR


PRIS: 350,-  eks. avgifter

rttwoqxdrhyldw0ajzji
helgebilde1

OM KONSERTEN

Fortsatt har HELGE TOFT verdensrekorden i flest antall konserter på ett døgn – 65 – satt under lanseringen av albumet «Perler» i 2012. Albumet var hans andre som soloartist og inneholdt de to p1-favorittene «stopp meg» og «ingen problemer».


Men haugesunderen har etter hvert en lang karriere som hitmaker, helt tilbake til tiden i bandet MÅNEN som på 90-tallet var Haugesunds store powerpop favoritt. Allsangfavoritter som «Lene», «ti på halv fem» og «Solå går opp» strømmer nesten ukentlig ut av radio102 og bandet opparbeidet seg en stor fanskare før Toft gikk solo, markert med storslageren «Ingen Tårer» i 2004.


De siste årene har Helge Toft spilt over store deler av landet, godt hjulpet av en hel høstsesong på Nrk i forløperen til «Stjernekamp» hvor han kom helt til finalen.


Gjennom storslåtte arenakonserter med sitt faste band HELGETOFTSORKESTER, både som support for A-ha og Roxette, men også som headliner på RockFest og andre store festivaler befestet han sin posisjon som leverandør av SOL – SOMMER – ALLSANG og KNALLBRA STEMNING!


De siste singlene «verden e stille» og «Kom hjem igjen» ble begge listet på Nrk P1 og bandet har i sommer bla headlinet lørdagen på VIKEDAL ROOTS FESTIVAL og sluppet singelen «Vil du bli min».


På UlvUlv presenterer bandet en «græla-tett-på» opplevelse på nivå med det besta i utlandet! Det blir fort BÅDE lått OG løye !

23 FEBRUAR


PRIS: 350,- eks. avgifter